TARKETT паркети

Печати PDF

LENTA-TARKETT-1

Трослојните готови паркети TARKETT представуваат врвно решение за подот во вашиот животен или деловен простор.
Како овластен дистрибутер на TARKETT паркетите, ЛЕСНА ви нуди можност за набавка на било кој под од богатата TARKETT колекција.
tarkettFB
Избор од големиот број на дезени:
tarkett001-1 tarkett002-1 tarkett003-1
tarkett004-1 tarkett005-1 tarkett006-1
tarkett007-1 tarkett008-1 tarkett009-1
tarkett010-1 tarkett011-1 tarkett012-1