Дрвени прозорци МАРЛЕС

Печати PDF

 

LENTA-MARLES
MARLES е еден од врвните словенски производители на дрвена и дрво-алуминиум столарија на пазарот. MARLES прозорците се одликуваат со светски квалитет, врвен дизајн, голем избор на профили и се комплетно сертифицирани во поглед на термичките и звукоизолаторните карактеристики. Некои од системските решенија на MARLES прозорците се за прв пат преку LESNA достапни на македонскиот пазар. Спаѓаат во висока ценовна класа и ги исполнуваат стандардите за врвни резиденцијални и деловни објекти.

 

marles-exclusive
marles-mega
marles-mega-pasiv