КРОВНИ ПРОЗОРЦИ

Печати PDF
LENTA VELUKS2014f

Еден од најквалитетните производители на кровни прозорци во светот, Данскиот бренд ВЕЛУКС (VELUX) преку ЛЕСНА сега е достапен и на нашите купувачи.

Со тоа ЛЕСНА останува доследна на својата политика да ги понуди на пазарот највредните брендови во својата област.

Основната програма на ВЕЛУКС кровните прозорци ја држиме на залиха, а по нарачка е можно да се набави и било кој друг производ од широката гама на данскиот производител (внатрешни и надворешни ролетни, комарници за кровни прозорци, далечинско управување на прозорци и ролетни и тн.)

          kroven2           kroven3           kroven1

Димензии на залиха:

-55/78, 55/98, 66/118, 78/118

Исто така можна е и испорака на други димензии по нарачка, како и можност за набавка на внатрешни и надворешни роло завеси (ролетни) за кровни прозорци. Монтажата се изведува од страна на сертифицирани ВЕЛУКС монтери. На ВЕЛУКС производите добивате 10 години директна ВЕЛУКС гаранција.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ МОЖНОСТИ ЗА СИСТЕМСКИ VELUX РЕШЕНИЈА

 

Внантрешни роло завеси Надворешни роло тенди Надворешни алу.ролетни
velux-rolo-zav velux-tendi velux-nadv-rol
     
Светлосни тунели Прозори за рамни кровови Кровни тераси
velux-sv-tuneli velux-ramni-krovovi velux-kr-terasi

За повеќе информации ќе ја контактираме во Ваше име централата на VELUX за Македонија