Ламинат-ламинатни подови TARKETT

Печати PDF
tarkett-laminatiFB
TARKETT ламинатните подови се вбројуваат во најквалитетните ламинатни подови на пазарот. Се одликуваат со врвен дизајн, висока отпорност кон механички оштетувања, атрактивни и модерни дизајни и 25 годишна TARKETT гаранција. Во нашата понуда имаме голем број на декори со дебелина 9мм, 10мм, 12мм, 14мм со класа 32 и 33.

 

                                                              кликнете на сликата за да зголемите

832-Deep-Honey-Oak1 832-Latte-Machiato1 933-Oak-Nature-Lihgt-Brown1
Deep Honey Oak 8/32 Latte Machiato Oak 8/32 Oak Nature Light Brown 9/33
933-Oak-Nature-White1 1032-Dover-Oak1 1032-Sierra-Blanca-Oak1
Oak Nature White 9/33 Dover Oak  10/32 Sierra Blanca Oak 10/32
1032-Sierra-Estrella-Oak1 1032-Soft-Nutmeg-Oak1 1232-Alberta-Wallnut1
Sierra Estrella Oak 10/32 Soft Nutmeg Oak 10/32 Alberta Wallnut 12/32
1232-Ontario-Oak1 1232-Ottawa-Bay-Walnut1 1232-Sierra-Del-Sul-Oak1
Ontario Oak 12/32 Ottawa Bay Wallnut 12/32 Sierra Del Sul Oak 12/32
1232-Sierra-Morena-Oak1 1232-Soft-Ginger-Oak1 1233-Bering1
Sierra Morena Oak 12/32 Soft Ginger Oak 12/32 Bering 12/33
1233-Bosphorus1
Bosphorus 12/33